torsdag 4 november 2010

Muuttolintuja

Marraskuu jatkuu märkänä ja sumuisena. Tuulet ravistelevat niin talon nurkkia kuin puita ulkopuolella. Maahan lentävät lehdet ja heikoimmat oksat sekä vanhat neulaset männyistä ja kuusista. Kuitenkin lämpötila pysyttelee kuuden, seitsemän  jopa kahdeksan, yhdeksän asteen tuntumassa. Oikeastaan siis oikein mukava ilma. Talven tuloa en erityisemmin odottele, varsinkaan lumen. Se tietää vain lumitöitä ja aurausta. Aurauksesta joutuu kyllä maksamaan tulee sitten lunta tai ei. Joten se siitä.
Kynttilä valo pehmentää pimeyttä iltaisin.

Nokia nukkuu valloittamassaan nojatuolissa. Takkatuli lämmittää mukavasti vierestä.
Olen ollut avustamassa pojan perhettä heidän muuttaessaan entisestä talostaan uuteen. Muuttomatka ei ole pitkä, mutta silti on paljon pakkaamista, kantamista ulos ja autoon ja taas sisään ja  laatikoiden purkamista uudessa kodissa. Nyt muutto on tapahtunut, jälkipakkaamisia on ja siivousta, mutta nyt he ovat asettuneet uuteen paikkaansa.
Myös nuorimmainen sai muutettua tavaransa uuteen asuntoonsa. Poissa ovat laatikot eteisestä ja hänen huoneeseensa on tullut lisää tilaa kuin taikaiskusta. Sohvalle on jäänyt vielä...
sähköurut, jotka varmaan kulkeutuvat mukaan myöhemmin.
Ja eteisessä könöttää autosta ulosnostettu ...

äänenvahvistin, joka pääsee takaisin autoon, kunhan muuttolaatikoita ei enää tarvitse kuljettaa.

2 kommentarer:

  1. Huh teillähän on ollut muuttopuuha urheilua riittävästi!
    Iloista päivää!

    SvaraRadera
  2. Kyllä on ollut sitä urheilulajia nyt, eikähän kaikki vielä ole valmiiksi asti tehtyä, jatketaan vaikka vähän rauhallisemmissa merkeissä. Kiitos, ja iloista päivää sinullekin!

    SvaraRadera