söndag 23 september 2012

Syksyä * Höst

Sateisesta aamusta on kehkeytynyt oikein miellyttävän mukava pilvipoutapäivä. Mittarissa on 12 astetta plussaa. Otin 18. pv ruskakuvia, olkoot ne  kuvituksena.
Edellisestä postauksesta on kulunut aikaa. Osaksi olen tietoisesti vähentänyt tietokoneella istumista, osaksi on kyllä ollut paljon muutakin ajateltavaa ja tehtävää, niin että bloggailu on jäänyt vähemmälle.
...Jatkan nyt  illemmalla. Hämärtämään rupeaa, vaikka kello ei ole seitsemääkään. Sadettakin on.  Niin paljon koleaa, että oli haettava puita sisään ja poltettava hellassa. Kenties vielä olohuoneen kaakeliuunissakin myöhemmin.
Ruskalta tämä näyttää. Vaahterat saavat värikkäät lehdet syksyisin.


Sananjalat ovat kellastuneet. Istuinryhmä saa vielä odottaa sisään ottamista. Tuolla olen  istunut maalaamassa muutaman kerran.
Viime aikojen kovat etelämyrskyt ovat nostaneet vettä niin, että laiturin viereiset kivet ovat peittyneet veden alle..
Ja lisää ruskan värejä.

Höstens färger syns tydligt på bilder, som jag tagit den 18. september. I dag är det nog mera grått. Regnigt och nu bara 10 grader varmt. Har hämtat in ved och eldat i köksspisen, senare kanske ännu i kakelugnen.
Det här är en bildhälsning, skriver senare mera. 

6 kommentarer:

 1. Sinua ei olekkaan näkynyt ja kiva kun tulit ja ihania ruskankuvia on paljon ja tuo ruusu on suloinen vaikka ehkä yksinäinen.

  SvaraRadera
 2. Sirkkis, kiitos että vielä muistat pitkän tauon jälkeen! Ruskaa on pitänyt, yöt alkavat olla viileitä niin että ruusukin on jo kuihtunut, johon myös myrskytuulet ovat auttaneet.

  SvaraRadera
 3. Kunnon ruska on niin koreata katsella.
  Täällä vaan sataa, sataa ja sataa.

  SvaraRadera
 4. Tarina, sateista on ollut täälläkin aina välillä, mutta sitten taas paistaa aurinko, kuten juuri nyt:) Ulos on tästä lähdettävä, nauttimaan syksyisestä auringosta ja raikkaista tuulista. Mukavaa viikkoa!

  SvaraRadera
 5. Syksyä tämä on, ei mahda mitään! Laitan Sulle kysymyksen FB:hen kohta. Toivottavasti ehdit vastata!

  SvaraRadera
 6. Ok, Marja-Leena, käyn katsomassa!

  SvaraRadera