måndag 19 april 2010

Teline


Käytin luovan ajattelun aivonystyröitä ja rakensin vajan seinustalle telineen ruukuille ym. Samalla se toimisi istutuspöytänä. En (vielä) käyttänyt yhtäkään naulaa pystytykseen. Aikomus olisi rakentaa se vielä korkeammaksi, selälle sopivammaksi, mutta on mietittävä välillä. Nyt päivällä huomasin kyllä, että muurahaisten valtatie ja lempipolku kulkee juuri tämän rakennelman editse. Taitaa tulla valtataistelu eteen...

2 kommentarer:

  1. Voi kuinka mukavaa, itse suunnittelen pienen pienen parvekkeemme "sisustusta" lähinnä kukkia, yrttejä ja ennen kaikkea minttua (minttutee on parasta mitä tiedän). Sitten parveke onkin niin täynnä, ettei sinne mahdu edes satunnaiset tupakoivat vierailijat sauhuttelemaan. Mikä on parempi kuin hyvä.

    SvaraRadera
  2. On se niin mukavaa, kun saa puuhailla kevättöiden parissa. Kaikki vaan etenee niin nopeasti, ettei tahdo mukaan ehtiä! Hyvähän se on etteivät vieraasi pääse sauhuttelemaan parvekkeelle, pysyy naapurisovut. Olin iloisesti yllättynyt, kun näin sinun liittyneen seuraani! Toivon vain, että saat jotakin vastiketta satsaukselle, minäkin otan sinut tähän blogin sivulle, niin ei tarvitse erikseen katsoa listan kautta, mitä sinne kuuluu. Hyvää päivän jatkoa!

    SvaraRadera