fredag 16 april 2010

Jäidenlähtö tänäänTänään se tapahtui! Jäät lähtivät liikkeelle reilussa pohjoistuulessa. Nyt on puolet lahdestamme jäätön, toisen puolen peittää pakkaantunut jääsohjo, jota pohjoistuuli painaa koko ajan etelää kohti, sulaa on nyt jo huomattavasti enemmän kuin kuvista näkyy. Lokit ovat myös ilmaantuneet paikalle sulien vesien myötä. Klikkaa kuvaa, jos haluat suuremmaksi! (PS Huomaan, että horisontti kuvissani on vakiosti vinossa, sorry vaan)

2 kommentarer:

  1. Heh, kuvistasi tulikin mieleen kalastajan kommentti erään tuttavani valokuvanäyttelyssä esillä olleista kuvista: "Horisonten är inte rak." Muuta hänellä ei ollutkaan kerrottavana.

    Hienoa, että jäät lähtevät. Voikin sitten suunnitella taas kalareissuja. Kuhaa ilmeisesti nousisi jäiden lähdön jälkeen hyvin.

    SvaraRadera
  2. Näinhän ne virheet pistävät silmään ja niitä on tietysti helppo kommentoida paremman puutteessa! Oli se taas niin kuin uudestisyntyminen, kun jäät lähtivät ja talvi oli lopullisesti takanapäin, taas tällä kertaa. Kyllä varmaan kuhaa tulisi, kalastusta harrastavat kyllä kalastelevat tässä. Itse en ole niin kalastuksesta enkä kalan perkauksesta innostunut, syön kyllä kalaa, josta on ruodot tarkkaan poistettu! Olen ollut ulkona haravoimassa ja nyt on taas tauon aika. Aurinkoista on ja tuulista, länsituuli.

    SvaraRadera