lördag 12 oktober 2013

Peurat liikkeellä


Nopeasti tartuin kameraan, kun huomasin nämä kaverukset ulkona. Kolme kappaletta, mutta niillä tuntui olevan kiire jonnekin.10 kommentarer:

 1. Nopealiikkeisiä menijöitä =)

  SvaraRadera
 2. Nopeita ne ovat,TeSa. Nyt varsinkin, kun on niiden metsästysaika ne ovat tavallistakin herkempiä. Saa nähdä, pysyykö joukko koossa.

  SvaraRadera
 3. Sain kerran ihailla viiden tyksilön perhettä,isä,äiti ja vasat. Silmät soikeana ihmettelivät kun perunoita kuokin, taisivat odottaa osaansa. Kun nousin kumarasta, säntäsivät kuin ihjukset pusikkoon. Oli upea näky!

  SvaraRadera
  Svar
  1. On se upea näky kun saa katsoa villieläintä silmästä silmään! Sattui minullekin kerran niin, että olin kävelemässä tässä nurkilla, ja yht´äkkiä seisoinkin nenät vastakkain peuran kanssa. Se seisoi liikkumatta ja katsoi minua, (oli varmaan huomannut minut jo aikaisemmin) ja minä sitä, sitten poistuin etuvasemmalle samaa vauhtia kuin olin tullut. Peura ei säikähtänyt (olisi varmaan sännännyt pakoon, jos olisin ruvennut sille puhumaan, kuten tapanani on), hetken kuluttua katsoin taakseni ja sekin oli häipynyt paikalta. Se on sitä rauhanomaista rinnakkaiseloa.

   Radera
 4. Mihinkäs niillä oli sellainen kiire?
  Ehkä tulevat uudestaan... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisbet, ovat käyneetkin muutaman kerran sen jälkeen, ne pitävät majaa tässä aivan tontillani. Nyt ne ovat säikkyjä, kun metsästäjät väijyvät niitä (eivät kyllä ihan tässä). Saa nähdä, selviävätkö kaikki kolme hengissä ja yhdessä, emo ja kaksi kiliä. Det är jakttid nu.

   Radera
 5. Sukkelaliikkeisiä vieraita.
  Koreita ruskakuvia tuolla alempana.
  Värikkäitä päiviä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tarina, kiitos kommentista. Ovat värikkäitä olleet ainakin toistaiseksi.

   Radera
 6. Jo, snön smalt bort och det har varit en förlängning av hösten med milt väder, regn och solsken om vartannat.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att vi har haft en så mild och vacker höst. Ha en skön helg också!

   Radera