fredag 19 april 2013

Tänään

Tänään pidetään päällä jotakin punaista  muistuttamaan taistelusta naisten sydänsairauksia vastaan (tulikohan nyt oikein). Voisi yhtä hyvin sanoa kaikkien sydämien kaikenlaisia sairauksia vastaan. No, muutenkin kyllä pidän tätä jakkua näin talvisaikaan. Nykyäänhän ei puhuta villatakista niin kuin ennen vanhaan, vaan jakusta. No, katsoja ja kaikki muutkin saavat käyttää ihan mitä nimikettä haluaa.
Joka tapauksessa tämä on Novitan malliston mukaan tehty. Ja 7 veljeksestä.  Ja kuva on otettu peilin avulla. en nyt sen tarkemmin viitsi selittää. Ketäpä sellainen kiinnostaisi.
Tänä iltana tunnen oloni huojentuneeksi saatuani kuukauden mittaisen työurakkani täyteen (kääntämistä, siis kielen). En ole paljon kevään tulosta ehtinyt nauttimaan sen enempää kuin bloggaamaankaan. Sen olen havainnut postilaatikolla käydessäni, että leivoset laulavat avaruudessa (!?), peipposet visertävät metsässä, lumet ovat häipyneet lähes kokonaan, oravat ovat syöneet lintulaudan pohjan puhki, vettä sataa ja vuoroin paistaa aurinko eikä ole ollut yöpakkasia muutamaan yöhön.. Ja jään päällä on vesikerros, jonka läpi näkyy reikiä ja railoja jäässä. Pian myrsky vie loputkin mennessään. Lokit kirkuvat jo, joutsenet lentelevät sinne tänne. Krookuksetkin kukkivat, paitsi tänään on niin pilvistä, että ne ovat supussa. Ja sateistakin. Mutta lähes 10 astetta lämmintä. Kuuntelen Chopinin nocturneja,  André Rieuta ja vähän Jari Sillanpäätä jne.
Huomaan, että olisi siivottavakin, mutta jätän sen huomiseen. Toivotan hyvät viikonloput kaikille tämän lukijoille, kiitokset seuraan liittymisestä ja muutenkin kaikkea hyvää jokaiselle:)

6 kommentarer:

 1. Hauskaa viikonloppua ja heräämistä kevääseen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, Sirkkis, sinulle myös hauskaa viikonloppua. Minusta tosiaan tuntuu, että ny vasta voin herätä ihailemaan kaikkiea kevääseen liittyvää.

   Radera
 2. Jag tycker också om att sticka med 7 bröder garnet...

  Toivon sinullekin oikein hyvää viikonloppua!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisbet, det är roligt att sticka med 7 bröder, det är rejält garn. Kiitos, Kaunista viikonloppua! Toivottavasti saamme nauttia solskenista i morgon också!

   Radera
 3. Hyvää viikonloppua Sinulle Sirkka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marja-Leena, kiitos! Hyvää viikonloppua sinullekin! Vihdoinkin saamme nauttia ihan oikeasta keväästä linnunlauluineen.

   Radera