torsdag 11 april 2013

On se kevättä

Kevät se vain etenee hissukseen ja lähes huomaamatta. Päivä pitenee uskomattoman nopeasti eikä aikaakaan, ku se jo alkaa taas lyhetä. Se tulee aina yllätyksenä, että joko taas...! Mutta nyt se pitenee ja aurinko  paistaa niin, että kinokset hupenevat. Viime torstaina, tasan  viikko sitten, tepasteli hankikannolla pari peuraa aikaisin aamupäivällä.  Nyt lumi on sulanut pois tien kohdalta. Pälvet suurenevat aurinkoisilla paikoilla.
Tänään näkyi jo tussilagoa, leskenlehden kukat kukkivat!
Ja tottakai - muurahaisia oli jo liikkeellä kukkien seassa. Jokakesäiset naapurit ovat jo liikkeellä.
Lumikellot kukkivat entisellä paikallaan kuukautta myöhemmin kuin viime keväänä.
Ja lumivallejakin on reilusti vielä talven jäljeltä.

8 kommentarer:

 1. Onpa kevättä tosiaan!
  Odotan hartaasti, että kevät saapuu myös tänne meille. Vahvistan uskoani kevääseen ihanilla kuvillasi :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Susanna, hartaasti täälläkin on odoteltu kevään tuloa. Toivottavasti saat jo uskonvahvistusta sieltä kotinurkilta päin:), kiva jos vähän inspiraatiota antoi nämä kuvat.

   Radera
 2. Voi kuinka ihanaa kevättä sinulla on jo. Meillä ainakin n. 50 cm hanget tuossa pihaosalla jossa ei liiku ketään samoin pellot. Yhtään ojien vierustat eivat pälveile. Ihania nuo lumikellot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sirkkis, kevät on tulossa, kyllä se on uskottava hangista huolimatta. Vesisade auttoi eilen ja toissayönäkin, täällä jo pellot ovat lähes lumettomia ja tiet ja tienpientareet. Ja tänään löytyi lisää keväänmerkkejä..

   Radera
 3. Ihastuttavia kevään kukkijoita.
  Kevät etenee vaan niin hitaasti tänävuonna.
  Puuhakasta perjantaita!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tarin, niin uskomattoman hidasta on ollut kevään tulo, mutta nyt kyllä jo näyttää siltä, että kevät voittaa:) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Radera
 4. Siellä kukkii jo kevät hankien välissä, ihanan näköistä! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anja, uskomaton voima on auringolla, se saa kasvit heräämään vaikka keskelle hankia. Pälvet tosin suurenevat kaiken aikaa myös. Toivotaan, että lämpö voittaa lähiaikoina.

   Radera