fredag 18 mars 2016

Kevätsäätä

Keväisen lämpimien päivien jälkeen tuli tänään kylmä virtaus pohjoisesta. -1 aste ilmassa.
Aika sakea lumikuuro taas.

8 kommentarer:

 1. Yön aikana on talvi palannut ja heittänyt maiseman ylle hennon vitihunnun.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Tarina, pitkästä aikaa! Tosiaan pieni takatalven poikanen, mutaa eiköhän se vain edistä kevään tuloa. Jäät ovat tosin vielä paikoillaan lahdessamme, aika tukevastikin. Mutta tintit ovat jo heränneet valon lisääntyessä. Yritän herätellä myös blogiani pikku hiljaa. Ei ole talven kuluessa paljon tullut kirjoiteltua. Kiva, että sinä vielä olet täällä.

   Radera
 2. Pääsiäisen aikaa muistan yleensä olleen kylmää ja vähän ankean näköistä. Hyvää kevään alkua sinulle ja kyllä se sieltä tulee kohta.

  SvaraRadera
 3. Niin, sirkkis, onhan tämä vielä talviaikaa, vaikka sitä kevättä jo kovasti kaivataan. Odottavan aika on pitkä, sanotaan, mutta, kuten totesit, kyllä se sieltä lopulta tulee. Kiitos, samoin sinulle, hyvää pääsiäistä ja pääsiäisen aikaa!Samoin totean, että kiva kun kontakti sinuun on säilynyt, vaikka kovin harvoin olen täällä blogissa käynyt. Facebook on vienyt mukanaan.

  SvaraRadera
 4. Jospa tämä tästä kohta kallistuisi kevääseen oikein kunnolla. Pidetään peukkuja sille!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tervehdys Susanna sinulle! Toivossa on hyvä elää, pidetään peukkuja ja odotellaan! Tänään näyttää taas aika keväiseltä, aurinkokin pilkistelee eikä sataneesta lumesta ole enää jälkeäkään näkyvissä.

   Radera
 5. Täälläkin oli toissa päivänä jäätävä tuuli ja lunta tuli. Tänään taas ihanan keväinen ilma. Kyllä se kevät tulee, lopulta talven on annettava periksi. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos käynnistä ja lukijaksi liittymisestä Aurinkokujalla! Kevätilmat on vaihtelevia,mutta eiköhän se lämmin ilma vie voiton pikku hiljaa, joten toivoa meillä on. Tulen käymään vielä blogissasi, tottakai!

   Radera