söndag 30 mars 2014

Kauriita The deer

Tänä sunnuntaiaamuna kauriit kävivät kahteen kertaan syömässä kaiken, mikä vihreää oli, kuten päivänkakkaroiden lehdet,hirvenuuren lehdet, hiukan vihreää ruohoa, muita vihreitä lehtiä. Eivät koske lumikelloihin. Harjaneilikan varret kelpaavat. Ja tulppaanin lehdet. eivät sentään kovin innokkaita ole syömään krokuksiakaan. Mutta tuijat ne kuorivat mielellään varresta.


Yhdellä kertaa näkyvissä oli kolme, kuvaan onnistui tulemaan vain kaksi kerrallaan.

7 kommentarer:

 1. Ihanat vieraat - harmi, että syövät puutarhasi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. On niitä mukava seurailla kameran kanssa. Harmi on kun syövät, mutta tilanne hiukan helpottuu, kun ruoho rupeaa kasvamaan metsissäkin.

   Radera
 2. Ompa hyvät kuvat kauniista eläimistä! Harmi että syövät kukkien alut kutienkin. Onko niillä ruokintapaikkaa, jos sitten jättäisivät kukat rauhaan, kun saisivat jotain muuta vihreää, vai ovatkohan niin ahneita että syövät silti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmaan monen kasvin kukinta myöhenee, kun pitää kasvattaa uudet alut. Ei ole lähistöllä, enkä itse ole ruokkinut. Varmaan ne söisivät kuitenkin ainakin jonkinverran. Enkä raaski säikytellä niitä. Niitä oli neljä kaiken kaikkiaan, siis tuo vakio määrä, joka asustelee tässä lähellä.

   Radera
 3. Ollakko vihainen vai suoda tuon harmin. Meistä moni varmaan olisi hätyytellyt kauriit matkaansa ja toiset nauttineet niiden seuraamisesta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. No niin, kun minä en raaski hätyytellä. Onhan se etuoikeus saada katsella niitä lähietäisyydeltä kaikessa rauhassa. Täytynee keksiä jonkinlaista suojausta kasveille. Ehkä verkko ympärille.

   Radera
  2. Minä aikoinaan omassa puutarhassa käytin verkkoa ja omenapuissa oli tiivis nauhasuoja. Fasaanien vuoksi meillä tulppaanit ja Crokukset olivat kanaverkojen suojassa ja sain nauttia niistä.

   Radera