lördag 8 februari 2014

Säätiedotus

Talvi tuli, oli ja meni noin kuukauden aikana. No, voihan se vielä takaisinkin tulla, vaikka siitä minä en ollenkaan välittäisi. Kyllä kevätauringon paiste voittaisi sen moninkertaisesti jo. Lumet ovat lähes kadonneet, paikoitellen valkoisia läiskiä jäljellä. Plussan puolella mennään pienessä kevyessä vesisateessa eikä tuulikaan haittaa, kävin juuri ulkona todistamassa asiaa.
Menetin suurimman osan digikuvistani tietokonerysäyksessä, jos nyt ei niitä sieltä vielä onnistuta esiin kaivamaan. Otin ikkunan läpi kuvan tämän hetkisestä tilanteesta.
Harmaata ja kosteaa. Jäälläkin vesi lainehtii. Mutta eipä ole huolta pakkasesta.

6 kommentarer:

 1. Olipa lyhyt talvi sielläpäin :) Meillä tulee nyt lunta, märkää ja paljon, poika heiluu pihalla kolan kanssa. Minustakin tämä talvi saisi jo riittää ja kevät tulla vaikka heti :)

  SvaraRadera
 2. Olisi se vaan ihanaa, jos kevätaurinko rupeaisi paistelemaan! Jännityksellä odotellaan selvisimmekö talvesta näin vähällä. Teilläpäin on sitten ollut kunnon talv, kun lumikolaakin tarvitaan. Täällä ei vielä tähän mennessä. Hyvää alkavaa viikkoa, Anja!

  SvaraRadera
 3. Meillä on ollut lämpötila myös plussan puolella ja loskaa on kaikkialla. Juu- ja hillitön usva on kietonut maaliman kuin hyttysverhoon. Tällä menolla maa ei ole kauaa valkoisena.
  Maaliskuulla lukee jo allakassa kevät.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tarina, kyllähän siellä jo lukee kevät, ainakin toivokaamme niin. Sumuista täälläkin.

   Radera
 4. What a beautiful photograph! It looks like it's so very lovely there.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh thank you Lisa Isabella! Do you really like it here?! Yes, it is lovely the most of the time, only now in the winter it is cold (snow, but not so much this year) and dark. Now the light time is slowly becoming longer, so we are waking up from "our winter sleep":)

   Radera