onsdag 23 maj 2012

Omituisuuksia Konstigheter

Tapahtui jotain näpelöidessäni tämän uuden ulkoasun bloggeria ja osa postauksista katosi, itse asiassa lähes koko tämä vuosi. Saa nähdä, tulevatko jotenkin vielä takaisin, jos vaikka sattuisin painelemaan oikeista nappuloista. Tämä uusi blogiasu on kovin hankalakäyttöinen mielestäni verrattuna vanhaan.
Kierros eilen ulkona kameran kanssa:
Kuvat puhukoot puolestaan. Enempää en onnistu laittamaan tällä kertaa. Kone ei ota vastaan. Hyvää päivän jatkoa!

Det hände någonting när jag höll på och fingrade med knapparna. Hela februari-maj bara försvann. Få se, om det kommer tillbaka på något sätt. Bilder från igår talar för sig själv. Mer kan jag inte åstadkomma idag, bloggen tar ej emot. Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Toivottavasti poistuneet kuukaudet tulevat takaisin. Kummallisuuksia tapahtuu aina välillä...
  Toivotan sinulle oikein aurinkoista päivää!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisbet,
   Todella, kaikenlaista tapahtuu! Kunpa edes muistaisin, mitä tein kun ne katosivat.´Mutta tällaista sattuu ja tapahtuu. Kiitos osanotosta:) Täällä on täysi auringopaiste, kiitos, Samaa toivotan sinulle. Toivottavasti kevään sadekausi on nyt ohi.

   Radera
 2. Olen samaamieltä, tämä ohjelma on hankalampi mutta nopeampi minulle ainakin. Sinulla aurinkoa ja kukkia sekä toivon ,että saat kuvat takaisin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sirkkis,
   On tässä uudessa opettelemista vielä.Toivottavasti tiesivät mitä tekivät, että uusi olisi jotenkin parempi. On nyt aurinkoa ja kukkia alkaa tulla aina vain lisää. Toivottavasti teilläkin päin on kesä jo tullut, ainakin kevät. Kiitos, toivotaan, että vielä jotenkin saan ne takaisin!

   Radera
 3. Kaunista kukitusta sinulla!
  Kun avautuu uudet polut täällä nettimaailmassa minä ainakin aivan hukassa.
  Joskus on vaan pienen klikkauksen takana uudet kuviot ja varmaan vanhoihinkin paluu. Arkana olen siinä tilanteessa, tavallisesti korjausyritykseni vain lisäharmeja tuoneet.
  Noille nuorille kaikki niin yksinkertaista.
  Kaunista kesää!

  SvaraRadera
  Svar
  1. SinikkaHelena,
   Kiitos, kukkia alkaa olla jo joka puolella. Olenkin enemmän ollut ulkona kuin nettimaailmassa nyt kevään aikana. Kyllä ne uudet kokeilut ovat hankalia, mutta ehkäpä hyviä sitten, kun ne oppii. Nuorethan kasvavat yhdessä nettimaailman kanssa,joten se on heille helpompaa. Mutta olemme mekin vaan aika tekijöitä sentään, eikös vaan!:) Kiitos, samaa toivotan sinulle:)

   Radera